Aktuelle Projekter

Vil du være med til at gøre Frøslev-Padborg til et bedre sted at bo og leve? I fælleskab får vi det til at ske.

FP Fritidspark – et aktivt mødested for alle

Helt aktuelt arbejder vi på at skabe en attraktiv fritidspark, på området hvor den tidligere Frøslev-Padborg skole tidligere lå. Et sted hvor vi alle, børn, unge, voksne og ældre, kan mødes og lege og hygge og bevæge os sammen.

 • Det nåede vi i 2019

  • Etablering af en beach volley bane
  • Etablering af nyt fodboldmål
 • Det nåede vi i 2020

  • En fælles indhegnet Frugthave med 70 træer
  • Et overdækket mødested med bålplads og grillrist
 • Det vil vi gerne nå i 2021

  Vi har mange ønsker for 2021. Vi skal officielt indvie Frugthaven hvor vi samtidig vil invitere borgerne til et arrangement til spil, hygge og fællesskab. Derudover vil vi gerne afmærke en fast rundboldbane, etablere en Krolfbane, optegne hinkeruder på den asfalt vi har tilrådighed og lave en Diskgolfbane. Vi ønsker også at arbejde med mere biodiversitet i FP Fritidspark.

Foreningens vision på kort og lang sigt

Frøslev Padborg Fritidspark er det projekt der primært arbejdes for at få etableret. Vi arbejder med delprojekter for de midler vi har fået tilsagn om, fra bæredygtighedspuljen.

Vi vil også arbejde på at søge ekstra midler til at kunne opsætte Basket Net og Discgolf.

På længere sigt ønsker vi os også at vi kan etablere en multibane og en legeplads til Frøslev-Padborg fritidspark.

En cykel- og kondisti rundt i området er også på tegnebrættet. Der er også tanker omkring det tidligere stadionområde, by-forskønnelse, udvikle stisystemerne i hele området og motivere flere turister til at komme og nyde vores fantastiske natur.

Udover FP fritidspark afholder vi årligt "Frøslev-Padborg ren by", og vi har også taget initiativ til "Projekt Trold"  - at få en Thomas Dambo Trold til Padborg.

Frøslev Padborg Fritidspark

Herunder kan du se en tegning af den plan lokalforeningen har lavet, for udvikling af det nye attraktive område Frøslev Padborg Fritidspark.  Når alle delprojekterne er eksekveret vil Fritidsparken fremstå som et område med naturkvalitet, biodiversitet og være et  et rart og æstetisk smukt sted at opholde sig. Det vil fremme os som borgere, mulighederne for socialt samvær, fællesskab, leg, sport og øvrige aktiviteter til fremme af folkesundheden og det gode liv.

Kort den gamle skole

Projekter vi arbejder på lige nu

Foreningen har mange ideer og ønsker til forbedring af vores lokal område. Her kan du se de projekter der arbejdes på lige nu.