Støt lokalforeningen Frøslev-Padborg

Bliv medlem og vær med til at gøre en forskel for vores by og samfund i Frøslev-Padborg

Vi har brug for dig!

Hvis vi i fællesskab skal have gjort Frøslev og Padborg til et bedre sted at bo og leve. Lige nu er vi mere end 130 medlemmer, som er  borgere og virksomheder i området, andre interesserede og tidligere bysbørn, der støtter op om vores arbejde.

Hvorfor vi har brug for dig som medlem

Lokalforeningen ønsker at lave tiltag, der gør Frøslev og Padborg til et bedre sted at bo og leve. Derfor har vi brug for din opbakning. Jo større vores fællesskab er, jo mere kan vi opnå sammen. Vi står desuden stærkere, når vi samarbejder med Aabenraa Kommune og når vi søge midler hos virksomheder, puljer og fonde.

Formål med kontingent betaling

Kontingentet vil blive brugt til foreningens faste driftsomkostninger, som eks. forsikring, bankgebyrer, hjemmeside, forplejning til generalforsamlingen og andre småanskaffelser mm.

Som medlem bliver du inviteret til vores årlige generalforsamling, evt. aktiviteter som vi arrangerer og du vil desuden modtage vores nyhedsbrev.

Hvordan kan du bidrage

Drømmen er at indrette arealet fra den tidligere Frøslev-Padborg Skole til en legeplads for små og store med grillhytte, grillplads, og diverse sjov (eks. rundbold, fodbold, basket, discgolf, krolf og beachvolley mm.).

Vi ønsker os afmærkede cykel- og motionstier rundt i området. Der er også tanker omkring det tidligere stadionområde, by-forskønnelse i hele området og motivere flere turister til at komme og nyde vores fantastiske natur.

Brænder du for en god idé, eller vil du være med i en projektgruppe kan alt lade sig gøre.

Der er brug for dig til praktisk arbejde, lige fra at lægge fliser og save brænde til at sørge for hyggen og afslapningen med mad, kaffe og kage. Jo flere hænder, jo hurtigere får vi noget fikset.

Vi har oprettet en praktisk sms gruppe, hvor man uforpligtende kan tilmelde sig, og bliver kontaktet når opgaver skal udføres

Bliv medlem og støt Lokalforeningen Frøslev Padborg

Hvad koster det ?

Et medlemsskab koster kun 50 kr årligt pr. husstand.

Har du lyst at betale mere en 50 kr, er du selvfølgelig meget velkommen til at støtte os med et beløb.

 

Sådan gør du

Udfyld formularen til højre, vælg hvordan du vil betale for dit medlemsskab og hvis du har lyst til at støtte med frivillig arbejdsindsats, kan du også markere hvilken type du har lyst til at bidrage med.

Meld dig ind i foreningen herunder

Tilmeld dig her