Vi søger Sponsorer

Vi er en nyere lokalforening stiftet i 2018 der arbejder for at fremme og bevare fællesskabet og fællesskabsfølelsen i vores store landsby i den sydlige del af Aabenraa kommune, så vi fortsat er et attraktivt sted at bo og arbejde.

Vil du være med til at berige vores lokalsamfund?

Kære Virksomhed

Vi er beriget af mange aktive og ildsjæle i Frøslev-Padborg og man kan som borger være med til at påvirke vort dejlige lokalområde.

Helt aktuelt arbejder vi på at skabe en attraktiv fritidspark hvor vi alle, børn, unge, voksne og ældre, kan mødes og lege og hygge og bevæge os sammen. Det mener vi er vigtigt, eftersom:

• Vi har mistet vores Fodbold Stadion, som er flyttet til en anden by
  • Vores store skole og fritidshjem er lukket og flyttet længere væk

For at vi kan realisere vores planer og drømme for fællesskabet i Frøslev Padborg, har vi stadig brug for støttemidler, små som store.  Derfor vil vi gerne fortælle jer lidt mere om vores projekt og håber i finder vores ide lige så fremragende som vi selv

Det nåede vi i 2019

• En Beachvolly bane
  • Fodbold mål

Det nåede vi i 2020

• En fælles indhegnet Frugthave med 70 træer
  • Et overdækket mødested med bålplads og grillrist

Det vil vi arbejde med i 2021

• Etablere blomstrende græs-eng under frugtræerne
  • Officielt indvie Frugthaven.
  • Invitere og afholde et aktivitets arrangement i forbindelse med indvielsen af Frugthaven, hvor vi mødes, spiller, leger og hygger sammen.
  • Arbejde med mere biodiversitet i FP Fritidspark
  • Afmærkning af en fast rundboldbane
  • En Krolfbane
  • Optegning af hinkeruder på den asfalt vi har til rådighed
  • En Diskgolfbane
  • Basketnet
  • Lege og motions redskaber

Og så ønsker vi os også en multibange og en stor Grillhytte

Tak til alle vores sponsorer !

Design af foreningens logo og andre grafiske opgaver

Print at flyers og plakater

Lån af diverse maskiner og materiel

hjælp til rens og algebehandling af cykelskuret